Donatie doel bereikt

[thermometer raised=5620 target=5000 currency=€]  HOERA!! Ons doel van € 5.000,- is bereikt.  Dus de kosten aan Special Olympics Nederland voor de Graz reis kunnen betaald worden. We hebben gemerkt dat vele supporters een bijdrage willen leveren aan de super COOL! groep en de Graz deelnemers in het bijzonder. SUPER BEDANKT ALLEMAAL!!!

De afgelopen weken hebben de volgende sponsoren een donatie gedaan:
* Mina heeft van zijn kerk via Father Jassa, een donatie van € 500,- ontvangen,
* Sebastiaan heeft via uitzendbureau Samen Sterk van Jan van Wijngaarden een donatie van € 250,- ontvangen,
* Vrijwilliger Jacques heeft via het fonds “Shell in de buurt” een donatie van € 300,- ontvangen,

De helft van de opbrengst van de Deen Jeugd Sponsor actie en Rabobank Clubkas Campagne mag als ‘garantie bedrag’ aan de Graz groep worden besteed. Dat betekent nog eens € 510,71 + € 628,89  extra in de pot. 🙂  Dat brengt het totaal nu op: € 5.620,59.

Mochten we de komende weken nog bijdragen speciaal voor de Graz groep ontvangen dan zal het Deen en Rabo bedrag er weer afgehaald worden.

Het extra geld boven op de € 5.000,- zal worden besteed aan de gehele super COOL! groep van ASV en andere maatschappelijke activiteiten. Zo kunnen we aankomend weekend twee busjes huren om met 8 deelnemers en supporters naar de Special Olympics Shortrack wedstrijd in Dordrecht te gaan. Dat scheelt deelnemers, ouders en vrijwilligers weer reiskosten.
megahug