Gezellige barbecue

IMG_2396Afgelopen donderdag heeft de hele super COOL! groep (waar Barbara, Ilyasse en Ricardo lid van zijn) het skate seizoen afgesloten met een heerlijke barbecue. Deze bbq werd voorbereid door vrijwilligers van de Almeerse afdeling van Rotarct. Deze jonge enthousiaste mensen wilden graag iets doen voor onze super COOL-ers. Ze regelden alles vooraf en tijdens de bbq en verwenden de deelnemers, de maatjes (vrijwilligers en stagiaires) en een aantal ouders van de deelnemers met een heerlijke maaltijd. Voor Barbara, die glutenvrij eet, was een apart pakketje besteld en dit werd apart van alle andere producten in de keuken bereid om kruisbesmetting te voorkomen.

Ilyasse, die moslim is, liet zien hoe gefocust hij kan zijn want ondanks dat hij toestemming heeft om op zware sportdagen toch iets te eten en te drinken hield hij zich keurig aan zijn voornemen om de hele dag (van zonsopkomst tot zonsondergang) te vasten net als de andere dagen van de Ramadan.

De Rotaract jongeren hadden ook nog 7 leuke opdrachten voorbereid voor tijdens de skeelerles zoals diep zitten en starten en remmen. Ricardo liet daarbij zien hoeveel hij het afgelopen jaar heeft bijgeleerd o.l.v. coach Cynthia want de opdrachten gingen hem heel gemakkelijk af.

De Rotarct jongeren hadden op Koningsdag allerlei spullen verkocht waarmee ze geld hadden ingezameld om donderdag een heuse ijscokar te kunnen huren. Om de beurt mochten degene die dat wilden en ijsje scheppen en uitdelen aan alle aanwezigen op de skeelerbaan dus ook de andere ASV leden genoten van deze heerlijk traktatie.
Team NL Skeeleren blijft overigens de komende weken gewoon trainen want de conditie moet natuurlijk op peil blijven om in Los Angeles te kunnen knallen.

IMG_2395IMG_2410