Dank aan alle sponsoren!!

[thermometer raised=3431 target=5000 currency=€] De sponsoracties van de Graz deelnemers van ASV verlopen goed. In maart 2017 moeten de deelnemers die mee mogen doen aan de Special Olympics World Games samen € 5.000,- hebben opgehaald. De sporters trainen elke week fanatiek om in Graz straks bij de shorttrack wedstrijden op hun top te kunnen presteren. Maar ook op de andere dagen van de week zitten ze niet stil. Zij helpen namelijk zelf ook mee om het benodigde bedrag bij elkaar te sparen.

We zitten goed op schema: De tussenstand van de thermometer op dit moment is € 3.431,-. Dit is het bedrag van alle donaties die al zeker gestort zijn. Met dit bedrag zitten we op 69% van het verplichte bedrag van € 5.000,- . Maar er zijn nog bedragen onderweg.. Sinds onze laatste update zijn er weer diverse acties en donaties geweest:

  • Sportservice Flevoland heeft een mooie bijdrage gestort voor de sporters.
  • Service club Kiwanis Almere en Duratec  hadden dit al eerder gedaan.
  • Brian, Mina, Sebastiaan, Hellen en Alex hebben goed gelobbyd bij de DEEN Jeugdsponsoractie in Tussen de Vaarten. Deze actie is gisteren afgelopen en we zijn natuurlijk enorm benieuwd wat dit als opbrengst gaat opleveren.
  • Op vrijdag 4 november horen we tijdens een prachtige feestavond wat de opbrengst is van de RABO Clubkascampagne.
  • De crowdfundingactie op Talentboek.nl loopt nog steeds en elke week komt er wel een bedrag bij.

Bekijk de Sponsoren pagina om te zien welke sponsoren al een donatie hebben gedaan of dat hebben toegezegd.