Ouders van ASV jeugdleden

Bij super COOL! leren deelnemers met een beperking schaatsen of inline skaten. Inline-skaten doen deze deelnemers elke donderdag op de skeelerbaan van ASV.

Als ouder, die langs de skeelerbaan staat,  geniet je van de manier waarop je eigen kind skeelert onder deskundige begeleiding van de ASV-trainers. Kinderen en volwassenen bij super COOL! zijn ook gek op skeeleren en hebben daarbij net als jullie kinderen begeleiding nodig. Terwijl jullie kinderen skeelertraining krijgen, vragen we  je een van de super COOL! deelnemers wekelijks te begeleiden om plezier te beleven aan het skaten. Een kleine moeite die de deelnemers en jou veel voldoening en plezier geeft.

Geef je op om wekelijks een uurtje te skaten met de super COOL! deelnemers tijdens de training van je kind. Het kost je geen extra tijd en je draagt een steentje bij aan de maatschappelijke verantwoording die ASV neemt bij de uitvoering van het super COOL! project.

Als je na verloop van tijd een persoonlijke band hebt opgebouwd met de super COOL! deelnemer, kan je overwegen om een officieel maatje te worden. Dit moet niet, maar kan wel!

Geef je op als ASV-super COOL! skate begeleider bij Anton Spaan (anton@asv-almere.nl)  of Charles van der Horst